@rizkuna

Allah’s servant, Woman, The Eldest ๐Ÿ˜‰

I have interested with biotechnology, community business development, photography, adventurer, psychology, and fiction literature. I want collaborate the things that I have interested with Food, Environment, and Agriculture topics. I studied Biochemistry at Bogor Agricultural Universityย (2007-2011) and studied abroad for two months at Virginia Polytechnic Institute and State University (Virginia Tech) (2011). My experience at Non Profit Organization (Masyarakat Ilmuwan dan Teknolog Indonesia) affected me to have the capability to manage multi-cultural projects with multi-discipline knowledge (hopefully ^^)

Iโ€™m highly motivated to be the people who can contribute to my country with my small contribution (Aamiin). I have a lot (Random) of dreams, full time wife and mother, contribute in education and research, women empower, novelist! and rural planner ๐Ÿ˜€

The great things that I ever dreamed is make the integrated farming with my family.. Aamiin…

Keep the dream alive, passion will take us there. Say yes to Ganbaru! yeah >..<

DSC_0938

Sincerely,

Riska Ayu Purnama Sari

Bless | Beauty | Bright | Bloom

@rizkuna


13 thoughts on “@rizkuna

    anggiawan23 said:
    Juni 28, 2012 pukul 6:18 am

    wuiss..akhirnya udah bikin wp yak riss..sipp lah…:D

      @RiskaRizuka responded:
      Juni 28, 2012 pukul 6:24 am

      hahah… iya nih lama2 nyerah juga deh… gpp sambil mengembangkan jaringan nggi… ๐Ÿ˜€

    hadhci said:
    Agustus 16, 2012 pukul 4:52 am

    Barakallah yah bos ๐Ÿ™‚
    Welcome to WP area ^^v

    *oiya, mb ega dikasih tw tuh klo MP bakal tutup lapak, hehehe

      @RiskaRizuka responded:
      Agustus 16, 2012 pukul 8:11 am

      Aamiin. makasih kak. hehe. mba ega juga udah mutasi dari MP, skrng rumah barunya di blogspot ceunah… ^^

    Icha SF said:
    April 30, 2013 pukul 1:06 am

    hallo Riska ^^

      riskaayupurnama responded:
      Mei 1, 2013 pukul 4:23 am

      waaa ada mba ichaa… Hallo juga mba… Assalamualaykum… terimakasih sudah follow ^_^

    anniaisyah said:
    Januari 28, 2014 pukul 1:17 am

    mb riskaaaaa ๐Ÿ™‚

      riskaayupurnama responded:
      Januari 28, 2014 pukul 3:12 am

      huwaa.. jd malu dibaca anii ^^, selamat datang di rumah ku ๐Ÿ™‚

    Muhammad Joe Sekigawa said:
    Januari 31, 2014 pukul 7:39 am

    Assalamu’alaykum warahmatullahi wabarakaatuh

    Iโ€™m highly motivated to be the people who can contribute to my country with my small contribution (Aamiin). I have a lot (Random) of dreams, full time wife and mother, contribute in education and research, women empower, novelist! and rural planner

    ^_^b

    aulia said:
    Februari 21, 2014 pukul 3:28 pm

    aku merinding mbak baca curhat oascasarjana part7. awalnya aku googling mau cari tau apa beda toefl itp ibt. trus pas baca curhat pascasarjana6, seruuu ๐Ÿ˜€ jadi skrg mba s2 dinegara mana? udah berapa lama disana?

      riskaayupurnama responded:
      Februari 24, 2014 pukul 5:10 am

      hehe.. Alhmdulillah skrng bertempat tinggal di jepang dek, baru saja 5 bulan ๐Ÿ˜€

    Shanty said:
    Juni 10, 2014 pukul 7:17 pm

    Asslm, Salam kenal Kak. Kak Saya ada rencana study ke Jepang. Saya alumni jurusan Pendidikan Sejarah di Universitas Negeri Medan. Mohon bantu kak bagaimana mendapatkan LoA dari Professor Jepang. Saya juga sudah dinyatakan lulus seleksi berkas LPDP dan membutuhkan bantuan seperti kakak krna Saya masih awam untuk mencari2 Profesor Jepang. Besar harapan agar kiranya kk dpt membimbing Saya dan menjadi teman Saya untuk membagi informasi mengenai hal tsb. Contac k email Saya ya Kak yusfa.santi@yahoo.com
    Terimakasih kak ๐Ÿ™‚

    ana maryani (@anamaryani) said:
    September 4, 2014 pukul 6:07 am

    Salam kenal riska ๐Ÿ˜€
    Saya Ana,, dan beruntung benget bisa baca tulisan kamu tentang curhat pascasarjana, karena saya sedang dalam usaha untuk melanjutkan S2 di University of Tsukuba. Banyak hal yang ingin saya tanyakan tentang tahapan masuk Tsukuba, kalau boleh berbagi pengalaman kamu, mau diskusi by email. Boleh minta alamat emailnya?
    alamat email saya: maryaniberutu@gmail.com
    Besar harapan saya bisa berdiskusi dengan kamu^^
    Terimakasih

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s